• Телефон: 0887 601 036
  • email: office@dielservice.com
karcher
shopping_basket 0
Отвори менюто menu

Поверителност

Политика за защита на личните данни

Ди Ел Сървиз ООД е вписан в "Регистъра на администраторите на лични данни и на водените от тях регистри" с идентификационен No 430008

Ние защитаваме личните данни на нашите клиенти и третираме по същия начин потребителите на този Онлайн магазин. Настоящата политика обяснява по какъв начин се обработва информацията за посетителите на сайта. Ако сте или станете потребител на нашия магазин, можем да използваме Ваши лични данни и за допълнителни цели, свързани единствено с Вашето по-качествено обслужване. 

 

Защита на данните на картодържателите

С регистрацията си за като потребител на услуги за онлайн разплащания чрез банкова карта, потребителят-картодържател оторизира Ди Ел Сървиз ООД да съхранява въведените данни за него и за неговата карта в съответствие с настоящата Политиката за защита на личните данни. Ди Ел Сървиз ООД полага дължимата грижа и отговаря за защита на информацията за картодържателя, станала му известна във връзка с предоставяне на услугите в уебсайта, освен в случаите на непреодолима сила, случайно събитие или злонамерени действия на трети лица или други събития извън разумния контрол на Ди Ел Сървиз ООД. Сигурността на данните на картодържателите е защитена чрез SSL връзка между сървъра на Ди Ел Сървиз ООД и сървъра, обработващ плащането. При проверка на автентичността на картата, с която се извърша плащане, администраторите на уебсайта нямат достъп до защитените данни, които се обменят между картодържателя и банката, чрез която се осъществява плащането на стоки/услуги, поръчани през уебсайта.

 

Важно 

Като използвате този сайт Вие се съгласявате всички лични данни, които ни предоставите, да бъдат обработвани за изброените по-долу цели. 

 

Нормативна основа

Нашият магазин стриктно спазва Закона за защита на личните данни.

 

Вашите лични данни

Сайтът Ви дава възможност да ни предоставите ограничена информация за това как да се свържем с Вас. Тази информация се съхранява в нашата база данни, за да можем да отговорим на евентуално Ваше запитване или да Ви изпратим закупените стоки на посочен от Вас адрес.

 

Разкриване на Вашите лични данни

Вашите лични данни няма да бъдат разкривани на трети лица, освен за доставка на закупен от Вас продукт или на законоупълномощените лица.

 

Достъп до Вашите лични данни

При получаване на писмена молба от Ваша страна, можем да Ви разкрием Вашите лични данни, които съхраняваме, както и да поправим или заличим тези данни.

Настоящата политика е част от Условията за ползване на този сайт и като такава следва да бъде прилагана и тълкувана в съответствие със законите на Република България.

 

Декларация за защита на личните данни

 

Ди Ел Сървиз ООД е публично търговско дружество, регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК 203372748, със седалище и адрес на управление: гр. София, ул. Люботън #2, тел.:0887 60 10 36 , електронна поща: office@dielservice.com, интернет страница: https://dielservice.com.

 

Защитата на личните Ви данни ни е важна. Затова обработваме Вашата информация изключително въз основа на приложимото законодателство, конкретно GDPR, Закона за защита на лични данни (ЗЗЛД) и Закона за електронната търговия (ЗЕТ). В тази декларация ви информираме за най-важните аспекти от обработването на Вашите данни на нашия уебсайт.

 

 

Лични данни, които Вие предоставяте:

 

Когато регистрирате поръчка на нашият уебсайт ние събираме лична информация за Вас, включваща Вашето първо име, фамилия, имейл адрес, телефонен номер, пълният Ви адрес. Ако при Вашата поръчка сте поискали фактура ние събираме също името на Вашата компания, държавата и населеното място в която е регистрирана, фирмения Ви адрес, пълните имена на материално отговорното лице, ЕИК номера и дали фирмата е регистрирана по ДДС.

 

При доброволна регистрация на на нашият уебсайт ние събираме лична информация за Вас, включваща Вашите пълни имена,  Вашия IP адрес и версията на вашия браузър.

 

 

Ние не предоставяме тези данни на трети лица, с изключение на

– обработващия плащането доставчик на платежни услуги (УниКредит Булбанк)

– куриерската фирма, с която Ви доставяме покупката

– нашия счетоводител

 

Лични данни, които се събират автоматично:

 

Когато посещавате някоя от уеб страниците ни, нашият уеб сървър автоматично разпознава и събира Вашия IP адрес, който е определен от Вашия доставчик на Интернет услуги и не Ви идентифицира лично.

 

 

 

 

Бисквитки

 

Нашият уеб сайт използва така наречените „бисквитки“. Това са малки текстови файлове, които се зареждат в браузъра и се съхраняват на Вашето крайно устройство. Те са безобидни.

Използваме ги, за да поддържаме сайта си лесен за употреба. Някои „бисквитки“ остават съхранени на устройството Ви, докато не ги изтриете. Те ни позволяват да разпознаем Вашия браузър при следващото ви посещение в нашия сайт.

Използваме „бисквитките“ на основание чл. 4а от Закона за електронната търговия (ЗЕТ) и член 6, ал. 1, буква (е) GDPR.

Ако не сте съгласни с това, можете да откажете съхраняването, като настроите браузъра си така, че да Ви информира, когато някой сайт иска да запамети на устройството Ви „бисквитки“, а Вие съответно да ги приемате или не.

Имайте предвид, че деактивирането на „бисквитките“ във Вашия браузър може да ограничи функционалността на нашия сайт за Вас.

 

 

Анализ на Интернет трафика

 

Нашият сайт анализира потребителския Интернет трафик чрез Google Analytics. За тази цел използваме „бисквитки“, които ни позволяват да анализираме как потребителите използват нашия сайт. Така получената информация се предава на сървъра на доставчика на техническото решение и се съхранява там.

Можете да предотвратите това, като настроите браузъра си така, че да не позволява съхраняването на „бисквитки“.

Обработването на данните за анализ на интернет трафика се извършва въз основа на член 6, ал. 1, буква (a) и / или (е) GDPR.

Легитимният ни интерес по смисъла на GDPR се състои в подобряване функционалността на нашия сайт. Ценим личната неприкосновеност на потребителите си, поради което данните, които използваме за анализ на уеб трафика, биват анатомизирани от страна на доставчика на техническото решение. Данните съхраняваме за период от 30 дни.

 

 

Вашите права

Имате право на достъп до Вашите данни, които обработваме, както и право на коригиране, изтриване (право „да бъдете забравени“), ограничаване на обработката, преносимост на данни, оттегляне на съгласието и възражение.

Ако смятате, че нашето обработване на Вашите данни нарушава разпоредбите за защита на лични данни или ако смятате, че правата Ви според тези разпоредби са били нарушени по някакъв начин, можете да се обърнете към компетентния административен орган. В България това е Комисията за защита на лични данни

 

Свържете се с нас по един от следните начини:

Ди Ел Сървиз ООД

тел. 02/995 00 93 и 0887 601036

имейл: office@dielservice.com